Πως άρχισαν όλα !

Η ιστορία μας είναι γλυκιά και αληθινή. Έτσι, όπως κάθε τι αληθινό, ξεχωρίζει για τη μοναδικότητα, που τη χαρακτηρίζει.

Το 2005 ανοίξαμε το πρώτο μας εργαστήριο στην οδό Καρατάσου στον Εύοσμο. Η ομάδα μας αποτελούταν από 4 άτομα. Η παραγωγή των κερασμάτων μας προοριζόταν εξ ολοκλήρου για χονδρική πώληση. Ωστόσο, η συνεχώς αυξανόμενη στήριξη του κόσμου μετέβαλε την πορεία της εταιρίας μας. Σύντομα, η ομάδα μας μεγάλωσε και η παραγωγή μας ήταν πια διαθέσιμη για όλους.

Σκοπός μας ήταν να προσφέρουμε απλόχερα στον κόσμο τις γλυκές δημιουργίες μας. «Ποιότητα και τιμή» είναι οι δυο αρχές που διέπουν τη σύσταση της επιχείρησης, ακόμα και σε εποχές, όπου οι τιμές των πρώτων υλών αυξάνονται διαρκώς.

Τα καταστήματα μας

Το 2015 επεκταθήκαμε στη Νέα Πολιτεία Ευόσμου. Αυτή τη φορά, στοχεύαμε στη δημιουργία ενός μεγάλου καταστήματος, το οποίο θα μπορούσε να φιλοξενήσει τους πελάτες μας στο διαμορφωμένο χώρο του καφέ. Σύντομα, οι πελάτες μας αγκάλιασαν το εγχείρημα μας και το ανέδειξαν σε καθημερινό στέκι. Σταδιακά, τέθηκαν νέοι στόχοι και θελήσαμε να μοιραστούμε την αγάπη μας για τα γλυκά και με την υπόλοιπη πόλη.

Έτσι, μέσα στα επόμενα 5 χρόνια δημιουργήθηκε το τρίτο μας κατάστημα στο κέντρο της πόλης μας, κοντά στο Λευκό Πύργο. Εμπνευσμένο από άλλη εποχή, το «διαμάντι»της Παύλου Μελά αποπνέει αέρα Γαλλίας με περιεχόμενο βέρο Θεσσαλονικιό.

Σήμερα, δεδομένου ότι η παραγωγή μας έχει αυξηθεί και απαιτεί ταχύτερη ανταπόκριση, δημιουργήσαμε έξω από τη Θεσσαλονίκη μια σύγχρονη παραγωγική μονάδα, η οποία εφοδιάζει τα υπάρχοντα καταστήματα.

Spécialités

Η επιχείρησή μας έχει λάβει τη θέση της ανάμεσα στις επιτυχημένες επιχειρήσεις της πόλης. Διακρίνεται για την ποιότητα των υλικών της και φημίζεται τόσο για το παγωτό, όσο και για τις τούρτες που παράγει.
 
Το χειροποίητο παγωτό μας κοσμεί την κεντρική βιτρίνα των καταστημάτων και προδιαθέτει τους περαστικούς για γευστικές απολαύσεις όλων των ειδών. Εστιάζουμε στο να σας προσφέρουμε κλασικές και νέες γεύσεις παγωτού με έντονα αρώματα από φυσικά προϊόντα και την υπογραφή Παπασωτηρίου. Φυσικά, το ίδιο ισχύει και για τις τούρτες μας, οι οποίες ποικίλουν γευστικά και εμφανισιακά. Εισάγαμε πρώτοι στην αγορά την τούρτα Cookies, που σύντομα έγινε το σήμα κατατεθέν της εταιρίας. Δημιουργούμε τούρτες σε κάθε μορφή και για κάθε περίσταση.
Specialtes papasotiriou
OurStory_OurClients

Οι πελάτες μας

Στο επίκεντρο των ενεργειών μας βρίσκεται πάντα η βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Η προτίμησή σας έκανε δυνατή την εξέλιξη της επιχείρησης και έκτοτε αποτελείτε ένα αναπόσπαστο κομμάτι μας. Δεχόμαστε και καλωσορίζουμε τις προτάσεις σας για προσθήκες και διορθώσεις, όποτε αυτές είναι δυνατό να συμβούν, ώστε να βελτιωθούμε, να ικανοποιήσουμε στο μέγιστο όλους τους λάτρεις του γλυκού και να σας προσφέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα!